Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minkä takia tällainen kauppa on olemassa?

Kun aloitin kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot, kiinnostuin sattuneesta syystä opiskelemaan anatomiaa. Anatomiatuotteita ei tuntunut suomenkielisenä juurikaan löytyvän, joten hermostostani kumpusi tuo perisuomalainen ”teen sitte itte”-sykäys, jonka seurauksena aloin etsimään erilaista materiaalia netistä ja miettimään omaan tarpeeseeni sopivia tuotteita. Muutama kollega kyseli käyttämieni julisteiden perään, joten päätin pistää verkkokaupan pystyyn, jotta halukkaat voivat tilata tuotteitani mihin kellonaikaan hyvänsä.

Onko sulla varastossa näitä tuotteita?

Yleensä ei. Verkkokaupan tuotteet teetetään lähes yksinomaan tarvepainatuksena (Print-on-demand) eli tuotteita painetaan ainoastaan tilausten mukaan. Näin saadaan hävikki pysymään minimissään kun turhia tuotteita ei tehdä johonkin varastoon pölyttymään.

Tuodaanko paketit kotiovelle?

Ei, mikäli et ole tilatessa sellaista valinnut. Postitusvaihtoehdot tulevat suoraan painotalosta ja kotiinkuljetusta ei yleensä ole edes saatavilla. Poikkeuksiakin kyllä on, esim. seinäkankaat tulevat ainakin oman kokemuksen mukaan kirjekuoressa omaan postilaatikkoon saakka.

Mikä firma toimittaa paketit?

Se riippuu vähän siitä, mitä tilataan, mutta yleensä paketit tulee perille PostNordin ratsuilla.

Voiko sulta ostaa laskulla tuotteita?

No juu, kyllä sekin onnistuu. Valitse, mitä haluat ostaa ja laita mulle sähköpostia osoitteeseen rami [ät] aaltokorjaamo.fi. Tarkistan paketin hinnan, teen sulle laskun ja kun lasku näkyy mulla maksettuna, laitan tilauksen etenemään käsin. Laskulla voi siis ostaa, mutta tuotteet tulee tällöin hitaammin.

Kuinka usein sulla tulee uusia tuotteita?

Erittäin hyvä ja samalla vaikea kysymys. Mä en meinaan tiedä. Välillä tulee hiljaisia kausia ja välillä jokin idea ponnahtaa häiritsemään aivolohkoja siinä määrin, että idea pitää toteuttaa tuotteeksi saakka. Näitä en vaan osaa yhtään ennustaa, milloin inspiraatio iskee. Ideoita mulla on listattuna vaikka kuinka, mutta niiden toteuttaminen on eri asia.

Haluaisin kuvan X tuotteeseen Y, mutta sellaista ei ole?

Eli mulla on jo myynnissä esim. julisteena haluamasi kuva, mutta haluaisit sen esimerkiksi julistetauluna? Onnistuu, laita vain infoa mulla osoitteeseen rami [ät] aaltokorjaamo.fi ja tilanne saataneen ratkaistua nopsaankin.

Mulla ois sulle tuoteidea!

Hienoa! Laita ideasi tulemaan mulle osoitteeseen rami [ät] aaltokorjaamo.fi ja katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi.